2
Wirtuozerska kolacja dla 6 osób przygotowana w domu zwycięzcy przez Marcina Przybysza, szefa kuchni restauracji EPOKA
Sprzedane
28,000 zł
Aukcja na żywo
Europejski dla Dzieci Ukrainy
Artysta
Marcin Przybysz
Kategoria
Opis
Marcin Przybysz gotował na całym świecie, pracując z szefami kuchni, takimi jak Massimo Bottura (Osteria Francescana), Rasmus Kofoed (Geranium), René Redzepi (Noma), Franck Giovannini (Restaurant de l'Hôtel de Ville de Crissier). W Londynie doskonalił swoje umiejętności w jedno i dwugwiazdkowych restauracjach (Michelin) w "Wild Honey", "The Ledbury" i "La Trompette". Marcin Przybysz jest zwycięzcą trzeciej edycji konkursu kucharskiego Top Chef (edycja polska), uznawanej za najtrudniejszą.
Description:
Virtuoso dinner for 6 persons cooked at home of the winning auctioneer by Marcin Przybysz, executive chef of EPOKA restaurant
Marcin Przybysz has cooked all over the world, working with chefs such as Massimo Bottura (Osteria Francescana), Rasmus Kofoed (Geranium), René Redzepi (Noma), Franck Giovannini (Restaurant de l'Hôtel de Ville de Crissier). In London he perfected his skills in 1-2 star (Michelin) in "Wild Honey", "The Ledbury" and "La Trompette. Marcin is a winner of the cooking contest Top Chef (Polish edition) vol. 3, which is presumed to have been most challenging so far.
Description:
Virtuoso dinner for 6 persons cooked at home of the winning auctioneer by Marcin Przybysz, executive chef of EPOKA restaurant
Marcin Przybysz has cooked all over the world, working with chefs such as Massimo Bottura (Osteria Francescana), Rasmus Kofoed (Geranium), René Redzepi (Noma), Franck Giovannini (Restaurant de l'Hôtel de Ville de Crissier). In London he perfected his skills in 1-2 star (Michelin) in "Wild Honey", "The Ledbury" and "La Trompette. Marcin is a winner of the cooking contest Top Chef (Polish edition) vol. 3, which is presumed to have been most challenging so far.